Tervehdys!

Kiinnostus juuri jalkoihin juontaa omasta historiastani, kun olen lapsena päässyt käymään fysioterapiassa jalkapallossa nyrjähtäneiden nilkkojen vuoksi. Tuolloin fysioterapeutti antoi minulle myös idean tulevaisuuden ammatistani, jossa yhdistyvät kiinnostus ihmiskehoa, liikuntaa sekä ihmisten auttamista kohtaan.

Fysioterapeuttina pidän itseäni suunnannäyttäjänä ja opettajana. Kun asiakas tulee vastaanotolleni, opetan hänen kehonsa toiminnasta ja liikkeestä sekä etsimme yhdessä ne työkalut, jolla asiakas pääsee oikealle polulle ongelmien ratkaisemisessa. Mielestäni fysioterapiassa on tärkeää löytää syyt oireiden taustalla ja pyrkiä muokkaamaan liikettä kivuttomammaksi, helpommaksi ja keholle edullisemmaksi. Lisäksi otan aina fysioterapiassa huomioon ihmisen kokonaisvaltaisesti ja kiinnitän huomiota myös asiakkaan silloiseen elämäntilanteeseen.

Ammattitaitoisuus on minulle hyvin tärkeää, minkä vuoksi käyn säännöllisesti lisäkoulutuksissa. Minulla on suuri halu ja into kehittää itseäni ja antaa asiakkailleni parhaimman osaamiseni sekä läsnäoloni. Tämä ala onkin sellainen, että onneksi oppiminen ei lopu koskaan.

Alaraajafysioterapian lisäksi teen faskiahierontaa sekä kävelyanalyysejä MoveSole -älypohjallisilla. Olen myös kouluttautunut FasciaMethod -ohjaajaksi ja pidän FaMe -pienryhmätunteja.

Vapaa-aikani kuluu läheisten ihmisten kanssa ollessa sekä futsalin ja kuntosaliharjoittelun parissa. Pidän paljon muistakin liikuntalajeista, kuten maastopyöräilystä ja lumilautailusta. Liikunnan
vastapainoksi pyrin myös rauhoittumaan haahuilemalla luonnossa, soittamalla pianoa sekä lukemalla kirjoja.

Tervetuloa vastaanotolleni! 

Puhelin

040 522 7841

Sähköposti

terhi@fysioterhijokela.fi

Osoite

ErgonoVita, Hallituskatu 25
OKFK, Ratakatu 9
Oulu